Olejek rycynowy do brwi i rzęs Noble Brow

  • Wzmacniający, nawilżający i regenerujący olejek z serii Noble Brow. Regularne stosowanie olejki sprawi, że brwi i rzęsy będą rosły szybciej oraz będą gęste i błyszczące.
  • Olejek rycynowy do brwi i rzęs Noble Brow
  • Olejek rycynowy do brwi i rzęs Noble Brow
69,90 zł
/ szt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 30 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
30 dni na odstąpienie od umowy
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 30 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dbamy o Twoją wygodę, dlatego w naszym sklepie dokonasz zwrotu na korzystnych warunkach.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

KUP LUB ODBIERZ W NASZYM SKLEPIE

Możesz sprawdzić czy towar dostępny jest w sklepie od ręki lub zamówić go przez Internet i odebrać w sklepie.
Sprawdź dostępność

Odżywczy i naturalny olejek do brwi i rzęs.

Wzmacnia strukturę włosów, ogranicza ich wypadania i sprawia, że rzęsy oraz brwi są nawilżone i miękkie.

Olejek rycynowy z serii Noble Brow przy regularnym stosowaniu gwarantuje znacznie szybszy wzrost brwi i rzęs oraz sprawi, że włoski będą zregenerowane i wzmocnione.

Olejek Noble Brow to produkt wegański, naturalny i nie testowany na zwierzętach.   

Produkty z serii Noble Brow zostały wyprodukowane w Europie.  

 

Sposób użycia:  

Używając szczoteczki nałóż olejek na brwi i rzęsy zgodnie z kierunkiem wzrostu włosków.  

Parametry techniczne:
Informacje
Opakowanie:
Buteleczka
Pojemność:
30ml
Skład (INCI):
Ricinus Communis Seed Oil
Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel